Voetspecialist "Een passende schoen, voor iedereen!"

Orthopedische schoentechniek

Als schoen- en voetspecialist is het ons doel voor iedere voet een geschikte schoen te vinden. Helaas lukt het niet altijd een fijne schoen in onze winkel te vinden en moet er in overleg met een specialist worden uitgeweken naar maatschoeisel. Dat wil zeggen dat we speciaal voor u een schoen maken, waarbij plezierig lopen met zoveel mogelijk reductie van de aanwezige klachten centraal staat.  
 
Dit type schoeisel leveren wij al enkele jaren. Echter sinds 2012 zijn wij officieel een orthopedische schoenmakerij onder de naam Snoeren Orthopedische Schoentechniek B.V. We hebben dan ook een SEMH-certificaat behaald en zijn inmiddels aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen.
 
Wat verandert er voor u als klant? Eigenlijk helemaal niets, behalve dan dat wij het verwerkingsproces van onze producten en diensten nog beter kunnen stroomlijnen en kunnen aanpassen aan uw specifieke situatie. Zo bent u er zeker van dat u de schoen vind die echt bij u past!
 
Orthopedische schoenen, wat nu?
Er zijn een aantal verschillende soorten maatschoeisel te verkrijgen. Afhankelijk van uw klachten zal de specialist u een type voorschrijven. Wij helpen u graag verder in dit proces, om u inzicht te geven in uw situatie. In een vrijblijvend gesprek op maat geven wij u persoonlijk advies over de diverse mogelijkheden.
 

Hier vindt u onze folder informatie:

- Orthopedische schoenen
- Semi-orthopedische schoenen & personal pair
- Aanpassingen aan confectieschoenen
- Gebruik & Onderhoud