De grootste schoenenzaak van Zuid-Nederland!

Gewijzigde openingstijden!                   
 
Wie had een maand geleden gedacht dat we aan het begin van de lente onze levens drastisch moeten omgooien? Het coronavirus zorgt voor lastige situaties en iedereen wordt erdoor geraakt. Zo hebben wij besloten onze praktijken te sluiten en alleen toegankelijk te houden voor spoedgevallen. Het afbellen en verplaatsen van de afspraken van onze trouwe cliënten is, op zijn zachtst gezegd, niet fijn. We willen ten alle tijden de best mogelijke voetzorg leveren en er voor u zijn, maar op dit moment kunnen wij in de dagelijkse praktijk de richtlijnen van het RIVM onvoldoende handhaven en voelen we ons genoodzaakt dit besluit te nemen. Voor de veiligheid van onze cliënten, onze fantastische medewerkers en die van onszelf. Gelukkig krijgen we veel positieve reacties op ons besluit en we zijn dan ook heel trots op u als klant en ons team, dat jullie deze keuze samen met ons dragen.
 
Maar er is ook positief nieuws. De nieuwe collectie staat te pronken en al dat moois willen we u niet onthouden. Zeker niet nu de zon zich steeds vaker laat zien. Wij krijgen er lentekriebels van.
Onze winkel is vanaf maandag 30 maart op aangepaste tijden geopend. U kunt ons bezoeken zoals u gewend bent, van maandag t/m zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Mocht u liever buiten deze tijden op zoek gaan naar uw ideale voorjaarsschoen, dan kunt u gebruik maken van personal shopping. Bel ons op 076 – 571 34 44 om een afspraak te maken, of stuur een mail met daarin uw contactgegevens en dag-/tijd van uw voorkeur. Dan nemen we contact met u op, zodat u verzekert bent van een rustige winkel.
Uiteraard met de service die u van ons gewend bent én een kopje verse koffie.
 
Bezoekt u onze winkel, vragen wij u te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Kom niet als u ziekteverschijnselen hebt, neem maximaal 1 persoon mee om te winkelen, houdt de 1,5 meter afstand in acht en reken indien mogelijk af per pin. Wij zorgen er op onze beurt voor dat de hygiëne in de winkel door ons team extra wordt gewaarborgd.
 
Laten we er voor elkaar zijn in deze uitzonderlijke situatie. Blijf gezond!
 
Hopelijk tot snel.
 
Leon en Pauline

 
 
Neem een kijkje op onze afdelingen Dames Heren Kids Running Outdoor

Onze openingstijden

Maandag t/m zaterdag 12.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten
   
   
Zon- en feestdagen  
Snelste route naar de winkel

Schuif aan in Bistro Soleil

Gevestigd in het hart van onze zaak, als dé plek om even op adem te komen na een bezoek aan onze schoenafdelingen.
Bekijk menukaart

Uw voeten in goede handen

Gun uw voeten de beste zorg. Onze specialisten staan voor u klaar met podotherapie, orthopedie en medisch pedicure.
Ontdek onze voetzorg

Professioneel sportadvies op maat

Recreant of pro, u wilt bewegen zonder zorgen. Voorkom blessures en informeer naar het uitgebreide advies door onze sportpodotherapeut.
Lees meer
 

Laat je inspireren, bekijk onze collectie online.

 
Bekijk alle collecties
 
Mis niets van de nieuwste collecties, kortingen en acties!