Home    /    Over ons    /    Nieuws

Nieuws

We wijken bij Snoeren schoen- en voetspecialist graag af van de gebaande paden. Dus zetten we in een tijd van online shoppen vol in op uitgebreide service in onze zaak. Op een breed assortiment, uitgebreid advies en kennis van de voet. En bij dat alles staan we nooit stil, met altijd wat nieuws als resultaat.
 

Prijswinnaars Puzzel & Win

27 juni 2019
Onze puzzel & win actie uit het magazine dat dit voorjaar huis-aan-huis is verspreid, is afgelopen.
Uit de ruim 1800 inzendingen zijn 14 prijswinnaars getrokken, die na persoonlijk bericht, hun prijs in ontvangst hebben genomen.Wij wensen hen veel plezier met hun cadeau's en bedanken iedereen die mee heeft gedaan voor hun enthousiaste deelname en soms mooie, creatieve inzendingen.

Team Snoeren
 
Lees meer...
Lees minder...

NAC en Snoeren gaan op goede voet verder!

3 juni 2019
Als trouwe sponsor verzorgt Snoeren schoen- en voetspecialist ook de komende jaren (tot 2022) het schoeisel voor de pakken van de selectie, de technische staf en het personeel van NAC Breda!
 
Lees meer...
Lees minder...

Win jij een dagje Beekse Bergen?

1 mei 2019
Win jij een dagje Beekse Bergen?
Koop in mei een paar kinderschoenen, vul de actiekaart in en geef die bij ons af. Onder de deelnemers verloten we 3x een dagje Beekse Bergen (incl. parkeermunt) voor 4 personen.
Doe mee!!!!
Prijsuitreiking dinsdag 4 juni.

 
 
Lees meer...
Lees minder...

Kindervoetenmiddag!

29 april 2019
Laat je adviseren tijdens onze kindervoetenmiddag.
Vragen of problemen rondom de kindervoet?
Onze voetspecialist geeft op woensdag 8 en woensdag 22 mei tussen 14.00 en 17.00 uur een gratis voetconsult.
Kom langs!!!!
 
Lees meer...
Lees minder...

Braqeez middag bij Snoeren Kids!!

2 april 2019

Wil jij je eigen sneakers inkleuren? En kans maken op leuke prijzen en goodies?

Kom zaterdag 20 april dan naar het BRAQEEZ EVENT bij Snoeren Schoen- en voetspecialist in Teteringen! Een middag vol leuks. En.. bij aankoop van een paar Braqeez schoenen, maak je kans het aankoopbedrag terug te verdienen! Kom tussen 14.00 en 16.00 langs.

Ben jij er ook bij? Tot dan!

 
Lees meer...
Lees minder...

ACTIE ACTIE Win 1 paar kinderschoenen!

20 maart 2019
ACTIE ACTIE!! Win 1 paar kinderschoenen!!
Doe mee met deze super actie om 1 paar kinderschoenen te winnen.
Ga naar onze Facebookpagina @Snoerenschoenen, like en deel dit bericht en schrijf een reactie waarom jij deze kinderschoenen zou willen winnen.
De prijsuitreiking is woensdag 27 maart. Doe mee en win!!
 
Lees meer...
Lees minder...

Profiteer van ons sportadvies

24 augustus 2018
Snoeren schoen- en voetspecialist biedt u meer dan alleen de laatste schoenmode. Zo blijkt wel uit onze praktijkruimte voor sportpodotherapie, waar we u helpen met een sportonderzoek op maat. In zo'n drie kwartier analyseren we uw bewegingspatroon, houding en mobiliteit in gewrichten. Bedoeld voor persoonlijk advies, ongeacht uw sportieve doel.

Voorkom blessures
Een sportonderzoek door Snoeren schoen- en voetspecialist is voor jong en oud. Voor recreant en pro. Tijdens onze analyse gebruiken we onder andere hightech camera's, een loopband en echoapparatuur. Waarna we u adviseren met persoonlijke schema's en geschikte oefeningen. We zijn er voor preventief onderzoek en helpen u ook bij klachten. Bijvoorbeeld met taping. Of met passende sport-inlays.

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie. Of bel snel voor een afspraak.


 
 
Lees meer...
Lees minder...

Uw afspraak annuleren

1 januari 2018
Graag verzoeken wij u dan ook, wanneer u verhinderd mocht zijn, dit ons uiterlijk 24 uur voor de betreffende afspraak te melden.
 
Indien dit niet het geval is, zijn wij vanaf 1 januari 2018 genoodzaakt de kosten van uw behandeling rekening te brengen.

N.B. indien u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw behandelingen, let er dan op dat u deze factuur niet kunt declareren bij uw verzekeraar.

Bedankt voor uw begrip.
 
Team Snoeren
 
Lees meer...
Lees minder...
 
Mis niets van de nieuwste collecties, kortingen en acties!