Home    /    Over ons    /    Nieuws

Nieuws

We wijken bij Snoeren schoen- en voetspecialist graag af van de gebaande paden. Dus zetten we in een tijd van online shoppen vol in op uitgebreide service in onze zaak. Op een breed assortiment, uitgebreid advies en kennis van de voet. En bij dat alles staan we nooit stil, met altijd wat nieuws als resultaat.
 

Cheque voor Stichting Vlinderkind

29 december 2019


Op zaterdag 28 december kwam Linda Koehorst, lid van Stichting Vlinderkind, de cheque ophalen ter waarde van €897,10.

Dit mooie bedrag dat Pauline bij elkaar heeft gespaard tijdens haar opleiding tot VoetreflexPlustherapeut mag worden ingezet voor onderzoek naar de huidziekte Epidermolysis Bullosa, ook wel EB of vlinderziekte genoemd. Bij deze relatief weinig voorkomende ziekte hechten de huidlagen niet goed, waardoor er snel blaarvorming optreed.

Iedereen die gedoneerd heeft: bedankt! Stichting Vlinderkind is blij met het mooie bedrag en Pauline trots dat ze deze cheque mocht aanbieden.

 
Lees meer...
Lees minder...

Zet dit item in je agenda en Beleef Snoeren

15 oktober 2019
Het nieuwe hardlopen begint hier
Je het al heel wat kilometers gelopen. Trekt je schoenen wekelijks aan en gaat op pad. Alleen of in een groep. Het voelt goed voor je lijf én je hoofd. Iedere keer bereik je weer jouw runners’ high en voel je de prikkel om je rondje te volbrengen.
 
Ben je toe aan een nieuwe loopervaring?
Blok zaterdag 26 oktober in je agenda en doe mee met onze ON run.
Op deze dag mag je de hardloopschoenen van dit Zwitserse topmerk uitgebreid testen en wordt je door een van onze specialisten gedurende een uur uitgedaagd kennis te maken met deze nieuwe loopervaring.
 
Inschrijven kan door onderstaande gegevens te mailen naar winkel@snoerenvoetspecialist.nl
Naam: …………………………………………………………
 Telefoonnummer: …………………………………………….
 E-mail: …………………………………………………………
 0 Tijdsblok 1 (13.00-14.00uur)     0 Tijdsblok 2 (15.00-16.00uur) 
 
Lees meer...
Lees minder...

NAC en Snoeren gaan op goede voet verder!

3 juni 2019
Als trouwe sponsor verzorgt Snoeren schoen- en voetspecialist ook de komende jaren (tot 2022) het schoeisel voor de pakken van de selectie, de technische staf en het personeel van NAC Breda!
 
Lees meer...
Lees minder...

Uw afspraak annuleren

1 januari 2018
Graag verzoeken wij u dan ook, wanneer u verhinderd mocht zijn, dit ons uiterlijk 24 uur voor de betreffende afspraak te melden.
 
Indien dit niet het geval is, zijn wij vanaf 1 januari 2018 genoodzaakt de kosten van uw behandeling rekening te brengen.

N.B. indien u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw behandelingen, let er dan op dat u deze factuur niet kunt declareren bij uw verzekeraar.

Bedankt voor uw begrip.
 
Team Snoeren
 
Lees meer...
Lees minder...
 
Mis niets van de nieuwste collecties, kortingen en acties!