Home    /    Over ons    /    Nieuws

Nieuws

We wijken bij Snoeren schoen- en voetspecialist graag af van de gebaande paden. Dus zetten we in een tijd van online shoppen vol in op uitgebreide service in onze zaak. Op een breed assortiment, uitgebreid advies en kennis van de voet. En bij dat alles staan we nooit stil, met altijd wat nieuws als resultaat.
 

Verhoog je plezier in tennis

12 mei 2020
Voor je de tennisbaan betreed, zorg je natuurlijk voor een goed racket en een comfortabel sporttenue. Maar wist je dat je er goed aan doet, niet alleen je outfit, maar ook je schoenen bewust te kiezen? Je schoenkeuze kan jouw prestaties verbeteren, of je juist tegenwerken en zelfs blessures veroorzaken. Het is dus erg belangrijk kritisch te kijken naar welke tennisschoen geschikt is voor jouw voeten, houding en spel.

Ondergrond
Natuurlijk hoef ik jou als liefhebber van tennis niet te vertellen dat het spelen op gravel, smashcourt, gras of tapijt een heel andere beleving geeft. Om een optimaal gevoel met de baan te hebben, en dus je tennisprestaties te verbeteren, is het belangrijk om voor de juiste grip te zorgen. Speel je geregeld op smashcourt, dan doe je er goed aan een schoen te dragen met een grof profiel. Speel je daarentegen veel op tapijt, kies je liever voor een gladde zool.

Er zijn ook schoenen die je “het beste van twee werelden” bieden en een zooltechniek hanteren die geschikt is voor meerdere ondergronden. Zo ben je verzekerd van de juiste grip en kun je zonder problemen je spel op diverse velden spelen.

Stabiliteit
Bij tennis heeft je lichaam te maken met snelle, korte bewegingen. Om deze dynamiek blessurevrij op te vangen, is een schoen met zijwaartse stabiliteit van belang. Een stevige hielkap in combinatie met diagonale stijfheid van de zool geeft je het juiste gevoel van stabiliteit, zonder je bewegingen te belemmeren. Daarnaast is demping belangrijk én prettig, want je vraagt tijdens een stevige rally veel van je voeten, knieën en rug. De demping zorgt voor schokabsorptie, maar mag de stabiliteit van de schoen niet hinderen.

Comfort
Uiteraard wil je dat je je optimaal op je tennisspel kunt richten, zodat je met plezier op de baan staat. Je wilt dat de schoen je grip, stabiliteit en bovenal ook comfort geeft. Een lichtgewicht schoen leent zich hier het beste voor. En wist je dat er zelfs schoenen zijn, waarbij de upper 3D-geprint is wat zorgt voor een sok-gevoel en ultieme pasvorm?
Kortom, bij het aanschaffen van een tennisschoen komt best het één en ander kijken. Om die reden hebben wij een collectie tennisschoenen in ons assortiment. Als schoenconsulent ben ik op de hoogte van de pasvorm-technische specificaties van een schoen en daarnaast ben ik gepassioneerd tennisspeler. Ik help je dan ook graag bij het maken van jouw keuze, zodat je onbezorgd de baan op kan. Ik analyseer de stand van je voeten en je loopbeweging en daarnaast zullen we samen kijken naar je wensen en ambities zodat ik je van een goed tennisschoen advies kan voorzien. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs, of bel voor een personal shop afspraak.

 
 
Lees meer...
Lees minder...

Podotherapeutische zorg herstart

1 mei 2020
Op 30 april jl. kwam ons in de avond het goede bericht ter ore dat de podotherapiepraktijk voorzichtig open mag. Bent u gezond, heeft u geen chronische aandoening en bent u niet ouder dan 70 jaar? Dan mag u weer gebruik maken van de reguliere podotherapeutische zorg. Ervaart u klachten, maar kunt u op niet alle bovenstaande vragen "nee" antwoorden, mag u in sommige gevallen toch door onze behandelaars worden gezien. Wij vragen u dan uw huisarts te vragen om advies.

Pedicure behandeling
Helaas verzorgen onze medisch pedicures alleen nog de medisch noodzakelijke voetzorg. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en u hier wellicht vragen over heeft. Ervaart u klachten? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies. Soms zullen we u vragen een foto te sturen van uw klacht(en) zodat onze voetspecialisten uw situatie beter kunnen inschatten en u van advies op maat kunnen voorzien. 
 
Samen zorgen we voor een goed verloop van het creëren van de anderhalve meter samenleving. Het is mooi te zien hoe dit in onze zaak door u met aandacht en wederzijds begrip vorm krijgt.  
 
Lees meer...
Lees minder...

Aanvullende informatie podotherapie

28 april 2020
Helaas blijft onze praktijk, in verband met de richtlijnen rondom COVIS-19 vanuit de overheid, voorlopig gesloten voor niet medisch noodzakelijke voetzorg.
Heeft u aanhoudende pijnklachten, die ervoor zorgen dat u uw dagelijkse activiteiten niet optimaal kunt uitvoeren, raden wij u aan contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies. Binnen onze praktijk wordt een streng beleid rondom hygiëne gevolgd, om u in spoedgevallen veilig te kunnen behandelen, zie onderstaande maatregelen.
 
  • Kom het liefst, indien mogelijk, alleen naar de praktijk.
  • In de wachtruimte staan minder stoelen dan gebruikelijk.
  • Sommige klachten lenen zich voor 1,5 meter afstandszorg. Onze praktijkinrichting is hierop aangepast.
  • Wanneer een behandeling niet kan worden uitgevoerd zonder fysiek contact, maakt de behandelaar gebruik van beschermende materialen.
  • De behandelruimtes worden meerdere malen per dag gereinigd. Gebruiksvoorwerpen als meetapparatuur en deurklinken na iedere behandeling.
  • Zo ook de handen-/ armen van behandelaars: zoals reeds gebruikelijk wassen zij na ieder contact de handen.
  • Twijfelt u of u naar de praktijk kan komen, of voelt u zich hier niet goed bij? Annuleer uw afspraak en blijf thuis!

U kunt voor vragen of het maken van een afspraak contact op nemen via 076 – 571 34 44.

 
 
Lees meer...
Lees minder...

Wijzigingen podotherapie i.v.m. corona

29 maart 2020
Helaas is onze praktijk gesloten tot en met 5 april 2020 voor niet spoedeisende voetzorg. Heeft u aanhoudende pijnklachten, die ervoor zorgen dat u uw dagelijkse activiteiten niet optimaal kunt uitvoeren, is het mogelijk een afspraak te maken bij een van onze voetspecialisten. Ook is het mogelijk zonder fysieke afspraak advies in te winnen bij een podotherapeut.
 
U kunt voor vragen of het maken van een afspraak contact op nemen via 076 – 571 34 44.
 
Binnen onze praktijk wordt een streng beleid rondom hygiëne gevolgd, om u in spoedgevallen veilig te kunnen behandelen.
 
 
Lees meer...
Lees minder...

Hygiëne Corona Virus Snoeren

17 maart 2020
= Schoen- en Voetspecialist Snoeren staat voor je klaar! =
 
Jouw gezondheid staat, net als die van onze medewerkers, op nummer één.
Daarom hebben we ons beleid rondom hygiëne aangescherpt, zodat we je op een veilige manier kunnen blijven helpen.
 
Dit houdt in dat we naast de sanitaire voorzieningen, ook gebruiksvoorwerpen als pinautomaten, deurklinken en schoenlepels regelmatig en zorgvuldig schoonmaken. Ook onze handen wassen we extra vaak. En uiteraard is onze bistro tijdelijk gesloten.
 
We houden in de winkel zoveel mogelijk afstand en vragen hierop je begrip.
Onze praktijk is ook nog te bezoeken, uiteraard op afspraak zoals je van ons gewend bent.
Wel willen we je vragen, bij verkoudheidsklachten je afspraak te annuleren en in te plannen voor een later moment. Zo kunnen we een bezoek aan onze winkel en praktijk voor iedereen zo goed en veilig mogelijk laten verlopen.
 
Inmiddels laat de lentezon zich al een beetje zien en staat de nieuwe collectie op je te wachten. We hopen je dan ook in de winkel of praktijk te mogen ontvangen en trakteren je graag op een kopje verse koffie.
 
Team Snoeren
 
 
Lees meer...
Lees minder...

Cheque voor Stichting Vlinderkind

29 december 2019


Op zaterdag 28 december kwam Linda Koehorst, lid van Stichting Vlinderkind, de cheque ophalen ter waarde van €897,10.

Dit mooie bedrag dat Pauline bij elkaar heeft gespaard tijdens haar opleiding tot VoetreflexPlustherapeut mag worden ingezet voor onderzoek naar de huidziekte Epidermolysis Bullosa, ook wel EB of vlinderziekte genoemd. Bij deze relatief weinig voorkomende ziekte hechten de huidlagen niet goed, waardoor er snel blaarvorming optreed.

Iedereen die gedoneerd heeft: bedankt! Stichting Vlinderkind is blij met het mooie bedrag en Pauline trots dat ze deze cheque mocht aanbieden.

 
Lees meer...
Lees minder...

Zet dit item in je agenda en Beleef Snoeren

15 oktober 2019
Het nieuwe hardlopen begint hier
Je het al heel wat kilometers gelopen. Trekt je schoenen wekelijks aan en gaat op pad. Alleen of in een groep. Het voelt goed voor je lijf én je hoofd. Iedere keer bereik je weer jouw runners’ high en voel je de prikkel om je rondje te volbrengen.
 
Ben je toe aan een nieuwe loopervaring?
Blok zaterdag 26 oktober in je agenda en doe mee met onze ON run.
Op deze dag mag je de hardloopschoenen van dit Zwitserse topmerk uitgebreid testen en wordt je door een van onze specialisten gedurende een uur uitgedaagd kennis te maken met deze nieuwe loopervaring.
 
Inschrijven kan door onderstaande gegevens te mailen naar winkel@snoerenvoetspecialist.nl
Naam: …………………………………………………………
 Telefoonnummer: …………………………………………….
 E-mail: …………………………………………………………
 0 Tijdsblok 1 (13.00-14.00uur)     0 Tijdsblok 2 (15.00-16.00uur) 
 
Lees meer...
Lees minder...

NAC en Snoeren gaan op goede voet verder!

3 juni 2019
Als trouwe sponsor verzorgt Snoeren schoen- en voetspecialist ook de komende jaren (tot 2022) het schoeisel voor de pakken van de selectie, de technische staf en het personeel van NAC Breda!
 
Lees meer...
Lees minder...

Uw afspraak annuleren

1 januari 2018
Graag verzoeken wij u dan ook, wanneer u verhinderd mocht zijn, dit ons uiterlijk 24 uur voor de betreffende afspraak te melden.
 
Indien dit niet het geval is, zijn wij vanaf 1 januari 2018 genoodzaakt de kosten van uw behandeling rekening te brengen.

N.B. indien u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw behandelingen, let er dan op dat u deze factuur niet kunt declareren bij uw verzekeraar.

Bedankt voor uw begrip.
 
Team Snoeren
 
Lees meer...
Lees minder...
 
Mis niets van de nieuwste collecties, kortingen en acties!