Home    /    Over ons    /    Over Snoeren

Schoenmode en voetzorg onder één dak

Snoeren schoen- en voetspecialist biedt meer voor iedereen. Ons winkeloppervlak omvat 1.100 vierkante meter, onze collecties zijn ruim. Specialisten voorkomen en behandelen voetklachten in moderne praktijkruimtes, in Bistro Soleil wacht u een heerlijke kop koffie of uitgebreide lunch. Vat dat alles samen en zie daar wat wij verstaan onder de beste beleving voor de klant.

Noem het gemoedelijk, noem het laagdrempelig. Noem het typisch Snoeren, gericht op een winkelervaring waarvoor veel klanten ons al jarenlang bezoeken. Kom ook langs, we zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Snoeren: familiebedrijf met een visie

De geschiedenis van Snoeren schoen- en voetspecialist start in 1927. Wim Snoeren neemt in 1962 een schoenenzaak over in het centrum van Teteringen, richt zich op reparatie en verkoop en legt zo de basis van het huidige bedrijf. In de jaren erna groeit Snoeren schoen- en voetspecialist gestaag. Waarna zoon Leon - die de zaak in 1999 overneemt - en zijn vrouw Pauline in 2012 een grote stap zetten met de verhuizing naar een gloednieuw pand aan de rand van het dorp. 
Daar, op een zichtlocatie langs de weg naar Oosterhout, krijgt de zaak in 2018 een fikse uitbreiding. En groeit Snoeren schoen- en voetspecialist uit tot de grootste schoenenzaak van Zuid-Nederland. Veranderd is het aanbod, gebleven zijn de persoonlijke aandacht en gemoedelijke sfeer. Zo weten ook de kinderen van Leon en Pauline, die inmiddels als derde generatie Snoeren in de winkel werken. Samen zetten zij er het familiebedrijf mee voort, gericht op een toekomst met nog vele kansen.
 
Mis niets van de nieuwste collecties, kortingen en acties!