Home    >    voetzorg    >    Orthopedische schoentechniek

Orthopedische schoentechniek

Sinds jaar en dag zijn wij bekend met orthopedische schoentechniek. De voetprint van ons bedrijf tekent zich door het vervaardigen van voorzieningen en repareren of vermaken van schoenen, allen op ambachtelijke wijze. Het is onze passie om voor u een passende oplossing te realiseren en maatwerk te verzorgen, zodat u zich goed voelt bij de schoen die u dagelijks met veel plezier draagt. 

Met vele jaren ervaring op zak, was in 2012 de tijd rijp om een eigen orthopedische schoenmakerij te starten. Snoeren Orthopedische Schoentechniek B.V. werd een feit. We zijn SEMH-gecertificeerd en zijn een erkend leverancier door alle zorgverzekeraars. Met deze nieuwe naam, zitten we in een vertrouwd pand en zult u dezelfde vertrouwde gezichten zien. De lijnen zijn kort en onze orthopedische schoenmakerij werkt nauw samen met de collega's van Schoen- en Voetspecialist Snoeren. U treft alle voetzorg onder één dak!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder over de diverse soorten maatschoeisel, of maak een afspraak voor een advies op maat.