Orthopedische maatschoenen

Bij Snoeren schoen- en voetspecialist willen we voor iedere voet een geschikte schoen vinden. Helaas zijn er voetklachten die onze podotherapeuten, medisch pedicures en schoenconsulenten niet kunnen verhelpen. In dat geval slaan we een andere weg in, één waar u wel baat bij heeft. Orthopedische maatschoenen zijn dan een logische keuze. We maken speciaal voor u een paar, met daarbij alle aandacht voor plezierig lopen met zo weinig mogelijk klachten.
 
Welke schoenen kiest u?
Het proces voor orthopedische maatschoenen gaan wij niet alleen in met. Uw huisarts of medisch specialist is betrokken bij de aanvraag van orthopedische maatschoenen, waarna we het paar daadwerkelijk aanmeten. We brengen uw voeten nauwkeurig in beeld, meten de voet op en maken afdrukken van uw voeten. Ook bekeken we hoe de voeten zich bewegen en in stand ten opzichte van elkaar verhouden. Aan de hand van deze gegevens en het advies van uw arts of specialist bespreken we met u de mogelijkheden. En is het aan u om uw schoenen uit te kiezen.
 
Comfortabel én mooi
Over het uiterlijk van orthopedische maatschoenen zijn nog altijd veel misverstanden. Waar de modellen voorheen vooral plomp en oubollig waren, maken we inmiddels naast comfortabele vooral ook hele mooie schoenen! De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij we meestal een schoen uit onze trendy collectie van de winkel als uitgangspunt nemen. Graag nemen wij u mee in het proces van het ontwikkelen van het perfecte paar schoenen. Zowel qua comfort als uitstraling.
 
Meer weten? Maak snel een afspraak voor advies op maat. 

Direct een afspraak maken?

Bel ons op 076 - 57 13 444 of laat hier een bericht achter en 
wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Mis niets van de nieuwste collecties, kortingen en acties!