Orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen

Ervaart u klachten vanwege een beenlengteverschil, overbelasting van voeten of benen en lichte standsafwijkingen? Soms maakt een kleine aanpassing aan uw schoen al een groot verschil. Een gewone schoen loopt prettiger met een kleine aanpassing aan de binnen- of buitenkant. Zo zult ook u merken, wanneer u in aanmerking komt voor orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen (OVAC).
 
Kies bij ons uw schoen
Uw OVAC-traject bij Snoeren schoen- en voetspecialist start met en afspraak bij onze orthopedisch schoenmaker. Samen gaan we op zoek naar een leuke schoen die ook nog eens lekker zit. U heeft bij ons een ruime keuze uit de bestaande collectie, waarna we de gekozen schoen in overleg met u en de specialist of arts aanpassen. We voorzien de schoen van orthopedische aanpassingen zoals een afwikkelrol, een verhoging van zool of hak of een verstijving. Ook kunnen we plaatsmaken voor uw persoonlijke steunzool. Binnen 14 dagen komt u het op maat gemaakte product passen en kunt u uw OVAC-schoenen met plezier dragen.
 
Bel voor een afspraak
Iedere voet is uniek. Laat u daarom goed informeren over de mogelijkheden voor uw specifieke voetklacht. Heeft u vragen over uw specifieke situatie of wilt u graag een persoonlijk advies? Bel gerust voor een afspraak, we de tijd voor u.  

Direct een afspraak maken?

Bel ons op 076 - 57 13 444 of laat hier een bericht achter en 
wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Mis niets van de nieuwste collecties, kortingen en acties!